Planmeca Compact i5

Eleganten in kompakten zobozdravstveni stol Compact i5 ima odlično ergonomijo ter je izjemno enostaven za uporabo. Lahek, a zmogljiv, je zasnovan tako, da je delovni proces učinkovit a hkrati izkušnja za paciente vseh velikosti in starosti izredno prijetna.

Ogromno možnosti prilagoditev

Zaradi svoje zasnove imamo pri Compact i5 zelo veliko možnosti prilagoditve sistema posameznemu zobozdravniku. S svojo modularnostjo pa ima odprte tudi naknadne nadgradnje in dodajanje funkcionalnosti.

Izbiramo lahko med šest različnimi postavitvami instrumentov, štirimi načini čiščenja in dezinfekcije, odsesovanja, … pa vse do monitorja, integracije lokalnega rentgena ProX in 3D skenerja Emerald S, brezžične multifunkcijske nožne stopalke in motoriziranega naslonjala.

Vrhunski dentalni LED reflektor Planmeca Solanna

Na stol ali steno lahko montiramo tudi najsodobnejši dentalni LED reflektor Solanna, ki je s štirimi nastavitvami barve (4.000 K, 4.500 K, 5.000 K ter composite mode) in širokim spektrom moči (od 8.000 do 50.000 lux) nepogrešljiv del zobozdravniškega stola. Za najzahtevnejše uporabnike pa je na voljo tudi varianta z dvema vgrajenima 4K kamerama s katerima lahko delamo slike in video posnetke.

Avtomatizirana dezinfekcija sesalnih cevi

Compact i5 ima že serijsko vgrajen poseben avtomatiziran sistem dezinfekcije in čiščenja sesalnih cevi s katerim vam prihrani dragocen čas, hkrati pa poskrbi, da je zadoščeno najvišjim standardom čistoče.

Oblazinjenje s spominsko peno

Kot dodatna možnost za še večje udobje in sproščenost pacientov je na voljo posebno oblazinjenje s spominsko peno, saj je delo s sproščenim pacientom lažje in učinkovitejše.

Za povezavo na spletno stran proizvajalca Planmeca kliknite TUKAJ.