Planmeca Compact i Classic

Kompakten zobozdravniški stol, ki je bil nedavno nadgrajen še z zaslonom na dotik (na instrumentni plošči) in tako postal uporabniku še bolj prijazen. 

Veliko možnosti prilagoditev

Podobno kot Compact i5, ima tudi Compact i3 veliko možnosti prilagoditev in personalizacije sistema.

Izbiramo lahko med dvema različnima postavitvama instrumentov, štirimi načini čiščenja in dezinfekcije, odsesovanja, … pa vse do monitorja, integracije lokalnega rentgena ProX in 3D skenerja Emerald S in motoriziranega naslonjala.

Vrhunski dentalni LED reflektor Planmeca Solanna

Na stol ali steno lahko montiramo tudi najsodobnejši dentalni LED reflektor Solanna, ki je s štirimi nastavitvami barve (4.000 K, 4.500 K, 5.000 K ter composite mode) in širokim spektrom moči (od 8.000 do 50.000 lux) nepogrešljiv del zobozdravniškega stola. Za najzahtevnejše uporabnike pa je na voljo tudi varianta z dvema vgrajenima 4K kamerama s katerima lahko delamo slike in video posnetke.

Avtomatizirana dezinfekcija sesalnih cevi

Compact i Classic ima že serijsko vgrajen poseben avtomatiziran sistem dezinfekcije in čiščenja sesalnih cevi s katerim vam prihrani dragocen čas, hkrati pa poskrbi, da je zadoščeno najvišjim standardom čistoče.

Oblazinjenje s spominsko peno

Kot dodatna možnost za še večje udobje in sproščenost pacientov je na voljo posebno oblazinjenje s spominsko peno, saj je delo s sproščenim pacientom lažje in učinkovitejše.

Za povezavo na spletno stran proizvajalca Planmeca kliknite TUKAJ.